Homenatge a la gent gran 2016

El 8 de maig, vigília de sant Gregori, hem celebrat l’Homenatge a la gent gran de Capmany del 2016. Hi han participat 130 persones, comptant-hi els homenatjats i els acompanyants.

Enguany, per posar un punt festiu a la celebració, els participants han escollit l’avi i l’àvia més simpàtics, més elegants i més “sexis”. I, com ja és tradició, la festa s’ha clos amb un detall per a cada participant, que enguany ha estat una ampolla de vi de cellers del poble amb una etiqueta única per a cadascú, feta pels alumnes de l’escola Els Dòlmens de Capmany.

També s’ha aprofitat l’acte per homenatjar Antonio Aguilera Hernández, que ha estat jutge de pau de Capmany entre el 1983 i el 2015, i per presentar el nou jutge de pau, Josep Figa i Comas.

L’Homenatge a la gent gran ha estat el tret de sortida del Maig Cultural a Capmany. Les activitats continuaran amb el XXXI Congrés de pastisseria, on hi haurà una categoria especial de postres elaborades amb vi del poble, i un concurs de decoració floral de balcons i carrers.
Homenatge a la gent gran Capmany 2016